sreda, 10. marec 2010

Ljubljana - Portoroz pa nazaj

Vrocino najlazje prezivis, ce najames skuter in se gres malo peljati. No, fino pa je, ce se na debelo namazes s soncno kremo :) Pa sva sla. Da si boste lazje predstavljali je bilo tako, kot ce bi sla s staro vespo po stari cesti iz Ljubljane do Portoroza in nazaj. Karta je bila "odlicna", tako da sva prisla do nacionalnega parka, ki ga sploh nisva imela namena obiskati tisti dan. Iz zacetnih 40 km, kakor nama je rekla prijazna Tajka v tourist office-u, sva prisla na koncnih 250 km. Saj je bilo cisto zabavno, samo rit naju je pa bolela :)

V nacionalnem parku Khao Sok so kar naenkrat zacele skakati iz bambusa na bambus (visok kot nasa bukev) male opice. Ker nimava tele objektiva, si poblizajte fotko.















Sicer v parku pise, da lahko vidis tu vse cudo zivali, ampak vec kot opic na zgornji sliki (ki so bile kar mali cudez) in teh malih kuscarjev nisva videla. To je tako kot ce bi pri nas napisal, da lahko vidis medveda, pa roko na srce, kdo ga pa je?!

Zvecer sva se lacna vracala proti domu in sva zavohala vonj po zaru. Od zenicke sva kupila 8 slastnih raznjicev. No, ta pa ni imela Hiluxa :)

3 komentarji:

  1. Hej.
    Kako pravis, da ni medvedov okrog Lj. Iz oci v oci sva ga gledala in dal nama je moci, da sva startala kot bi imela moped ali hiluxa : )) Vidva pa vidita le opice in ze rabita okrepcilo, turista : )
    BU

    OdgovoriIzbriši
  2. a tako dolgo nas pustita cakati brez novic...obnasate se, ko da bi bila na dopustu:))

    OdgovoriIzbriši
  3. evo evo ze piseva, vidiva, da sva vas malo razvadila :)

    OdgovoriIzbriši