ponedeljek, 1. februar 2010

Kam greva

Dan odhoda se pa sedaj zares močno približuje. Še dva tedna. Jaz še malo v službo - postoriti še kaj koristnega, Lea pa cele dneve preždi v CTK, kjer se muči s študijem za zadnji izpit. Jaz držim pesti in upam, da bova dva dni po izpitu z lahkim srcem odšla na tole avanturo.

Kam pravzaprav greva? Lea pravi, da je vsem že stokrat vse povedala, (jaz tudi skoraj tolikokrat) tako da bom tole napisal zase (in za koga ki si najinega naštevanja ni natančno zapomnil :-)), tako da bova lahko ob koncu pogledala kakšen je bil plan in kaj se je iz vsega skupaj izcimilo.

Iz Ljubljane letiva 14.2.2010 v Singapore (slike niso najine ampak iz interneta ;-)
Iz Singapore-a si greva ogledat Malezijski polotok


od tam pa Tajsko


Na severu Tajske imava namen prestopiti mejo in si ogledati Laos, Kambodžo in Vietnam ter se vrniti nazaj na Tajsko - v Bankok.





Slišala sva da v Burmi (mianmar) živijo najbolj srečni ljudje na svetu, zato greva pogledat če je to res.


Iz Burme se vrneva nazaj v Bangkok, od koder bova letela v Indonezijo. Bali naju ne zanima preveč, veliko bolj pa se veseliva ognjenikov in manj turističnih destinacij.


Če bo časa dovolj (beri denarja), bi želela videti še Papuo Novo Gvinejo in Salomonove otoke




Po poletju se imava namen preseliti na Indijsko podcelino in si najprej ogledati njen severni del, za tem pa še Nepal in Tibet.





Za konec potovanja pa se vrneva v Indijo na njen južni konec in se v drugi polovici januarja 2011 iz Mumbai (Bombay-a) vrneva domov.

2 komentarja:

  1. Carja sta, draga Lea in Jure.
    Srečno in veliko, veliko lepih doživljajev vama želi
    mami Olga.

    OdgovoriIzbriši
  2. Uživajta na poti! Destinacije so prekrasne, samo odprita se in vzemita vse, kar vama bo svet ponudil...

    OdgovoriIzbriši